D’Aura Group Sdn Bhd telah  ditubuhkan pada tahun 2010. Pada tahun 2012 syarikat kami telah menguluarkan produk minyak kelapa dara (MKD) as syifa’ . Sejak diperkenalkan MKD telah berjaya mendapat perhatian pengguna hasil daripada testimoni-testimoni pengguna-pengguna yang lain. Lebih menbanggakan lagi MKD dimiliki sepenuhnya oleh usahawan bumiputra muslim. Dikilangkan oleh kilang yang bertaraf GMP bagi memastikan kualiti produk menepati piawaian antarabangsa. Minyak Kelapa Dara sesuai digunakan oleh semua lapisan masyarakat dari bayi hingga warga emas.

Misi

Misi kami adalah untuk membantu seramai mungkin orang-orang di luar sana yang menghadapi pelbagai masalah seperti KOLESTROL, SAKIT JANTUNG, RESDUNG, KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI, PENYAKIT KULIT, GOUT, KESUBURAN RAMBUT dan lain-lain dengan memberikan produk perubatan alternatif yang terbukti berkesan untuk merawat masalah tersebut.  Kami akan pastikan kualiti kami terjamin walaupun quantiti bertambah banyak, Misi jangka panjang kami adalah menerobos pasaran luar malaysia dan seluruh dunia.

Minyak Kelapa Dara

Minyak Kelapa Dara As-Syifa’ adalah 100% Asli, Berkualiti & Dibacakan 30 Juzu’ serta Ayat-ayat Syifa’. Fungsinya membantu mencegah, merawat dan memulih penyakit seperti: KOLESTROL, SAKIT JANTUNG, RESDUNG, KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI, PENYAKIT KULIT, GOUT, KESUBURAN RAMBUT.
Antara 1001 kelebihan dan manfaat lain jika diamalkan secara pemakanan dan penggunaan:

1.Kecantikan Luaran
2.Kesihatan Dalaman
3.Meningkatkan Daya Tahan Tubuh,
4.Membunuh Virus,Bakteria,Kulat Dan Jangkitan
5.Hubungan Suami Isteri